Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@15:49:03 GMT

رادیو رفسنجان ۲۰ ساله شد

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۸۲۴۳۲

رادیو رفسنجان ۲۰ ساله شد

ایسنا/کرمان مراسم بیستمین سالگرد تاسیس رادیو رفسنجان به همراه افتتاح دفتر خبری شهر رفسنجان ظهر امروز ۱۵ بهمن و در چهارمین روز از دهه مبارک فجر برگزار شد.

دفتر خبری واحد مرکزی صدا و سیما رفسنجان همزمان با بیستمین سالگرد رادیو شهری رفسنجان با حضور مدیر کل صدا و سیمای مرکز کرمان، امام جمعه، فرماندار، نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس، مدیر مجتمع مس سرچشمه، رئیس اداره آموزش و پرورش و جمعی از مسئولین شهرستان افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه رفسنجان در این مراسم اظهار کرد: مسئله خبر و خبررسانی یکی از ضروریات یک جامعه پیشرو و مترقی است.

حجت الاسلام اصغر عسکری با استناد به آیه ای از  قران کریم آزادی بیان را جزو یکی از ویژگی‌های حکومت صالحان دانست و اظهار کرد: خداوند از خبر به عنوان آزادی بیان یاد می کند و بیان به معنی روشنگری است.

امام جمعه رفسنجان بر قطعی بودن خبر در خبررسانی تاکید کرد و گفت: خبر باید قول سدید و محکم باشد و خبرنگار باید با هوشمندی، زیرکی و جامعه شناسی جلوی سیل شایعه را بگیرد.

وی افزود: مسائل اعتقادی و باورهای دینی از جمله مسائلی است که باید اولویت خبرنگار باشد و بر روی آن کار کند.

به گزارش ایسنا، فرماندار رفسنجان نیز بر ضرورت آینده نگری و توجه به آینده در شهرستان تاکید داشت و گفت: رادیو پل ارتباطی بین مسئولین و مردم و مرکزی برای آگاهی بخشی است.

مجید فصیحی هرندی تصریح کرد: آنچه که در رفسنجان اتفاق می افتد زمینه ساز اتفاقات بهتری در آینده شهرستان خواهد بود.

باید برای رفع مشکلات قشر خبرنگار اقدام کرد

به گزارش ایسنا، نماینده مردم رفسنجان و انار نیز در مراسم افتتاح دفتر خبری رفسنجان اظهار کرد: در مجلس هر طرحی که به نفع صدا و سیما بوده، فارغ از هر نگاه سیاسی بحث و بررسی و تصویب شده است.

احمد انارکی محمدی افزود: سردار سلیمانی افتخار ایران، کرمان و جهان اسلام است که صدا و سیما پوشش خبری خوبی در خصوص شهادت ایشان داشت.

وی ادامه داد: ان‌شاالله شاهد افتتاح‌های جدیدی در بحث صدا و سیما در مرکز رفسنجان باشیم، رفسنجان جزء شهرهای بزرگ کشور و استان است که انسان‌های بزرگی در آن پرورش یافته اند و در بحث معرفی این شهرستان هنوز جای کار وجود دارد و باید فضا به سمتی برود که رفسنجان در کشور شناخته شود.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس خاطرنشان کرد: تعدادی از کارکنان صدا و سیما و خبرنگاران بیمه نیستند یا بیمه آنها کم پرداخت می شود و پیشنهادمان این است که بعضی از شرکت‌ها به خاطر مسئولیت‌های اجتماعی که بر عهده دارند از منابع انسانی شان تفاهم نامه هایی امضاء شود تا از خبرنگاران و کارکنان صدا و سیما حمایت شود.

انارکی محمدی تصریح کرد: خبرنگاران و افرادی که ظرفیت صدا، نوشتار، گفتار و کلام دارند بخشی از نخبگان جامعه هستند که باید کمک شود تا مشکلات این قشر کاهش پیدا کند.

نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: در استان کرمان بیشترین آثار تاریخی و فرهنگی به ثبت رسیده است اما استان‌های یزد، اصفهان و شیراز را بیشتر می شناسند.

انارکی محمدی با بیان اینکه رادیو می تواند به سهم خود به معرفی ظرفیت‌های گردشگری و ابنیه تاریخی بپردازد، گفت: رفسنجان به عنوان پنج شهر نامزد نهایی پایتخت کتاب ایران معرفی شده را هم تبریک می گوئیم که رقابت تنگاتنگی با شیراز است، امیدواریم اتفاق خوبی بیافتد و رفسنجان به عنوان پایتخت کتاب ایران معرفی شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: راديو نماینده مردم رفسنجان و انار انارکی محمدی صدا و سیما امام جمعه دفتر خبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۸۲۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز یک صبح با نشاط همراه با برنامه «صبح صبا»

علاوه بر این همچنان رادیو دوست صمیمی بسیاری از جوانان امروز و دیروز است. از آنجایی که رادیو به عنوان رسانه‌ای فراگیر شناخته شده است،می‌تواند گستره وسیعی از مخاطبان را تحت تاثیر قرار دهد و به منظور دستیابی به اهداف مختلف مورد استفاده قرار گیرد.

امروز نسبت به سال‌های گذشته شبکه‌های رادیویی مختلفی راه‌اندازی شده و متناسب با حال و هوای افراد مختلف جامعه این شبکه‌ها وظیفه تولید برنامه‌ها را برعهده دارند.

همچنین زمان پخش هر برنامه نیز متناسب با همان زمان باید در نظر گرفته شود. عمدتا برنامه‌های صبحگاهی از شور و نشاط بیشتری نسبت به برنامه‌های دیگر برخوردار هستند چرا که مخاطب نیازمند یک انرژی مضاعف در صبحگاه است که حال، این انرژی از طریق رادیو و سیستم‌ شنوایی می‌تواند به مخاطب منتقل شود.

در واقع شهروندان زیادی خصوصا افرادی که برای حاضر شدن در محل کار و فعالیت یا مدرسه و دانشگاه خود، از وسایل حمل و نقل عمومی و شخصی استفاده می‌کنند، در اولین ساعات صبح به برنامه‌های رادیویی گوش می‌دهند و طی مسیر، از این برنامه‌ها بهره می‌برند. بنابراین نوع برنامه‌هایی که از رادیو پخش می‌شود، می‌تواند در جلب توجه افراد و در نتیجه روحیه شهروندان تاثیرگذار باشد. رادیو صبا نیز یکی از این شبکه‌هاست که سالهاست فعالیت خود را بر این اساس آغاز کرد و مانند هر شبکه رادیویی دیگری به تولید برنامه پرداخته است.

یکی از تولیدات این رادیو برنامه صبحگاهی «صبح صبا» است که با محور قرار دادن مهارت‌های زندگی، شادی و آرامش خانواده‌ها با نگاهی طنز هر روز صبح به روی آنتن می‌رود. این برنامه شنبه تا چهارشنبه با اجرای گویندگانش هر روز صبح، موضوعات مختلف روز جامعه را سرفصل کار خود قرار می‌دهد و همراه با موسیقی که متناسب با حال و احوال برنامه‌های صبحگاهی است، تلاش می‌کنند تا با مخاطب همراهی کنند و با نگاه جوانان همسو شوند.

مجریانی که هرکدام در حیطه هنرهای نمایشی دستی بر آتش دارند و می‌دانند که چگونه با بازی کردن و گاهی نمایش خود واقعیشان با مخاطب ارتباط برقرار کنند و حس و حال لازم را به مخاطب منتقل کنند. از سوی دیگر مطالعه داشته باشند و با اشراف نسبت به موضوعات روز اجتماعی، سیاسی و اقتصادی بحث‌ها را پیش ببرند. حضور گروه نویسندگان این برنامه موجب شده تا تحول‌پذیری در برنامه بالا باشد و فصل به فصل برنامه متناسب با شرایط دست به تغییر و تحول بزند و جلوی تکراری‌ بودن سوژه‌ها گرفته شود.

ارتباط محتوای پخش شده از رادیو با مسائل مربوط به زندگی روزمره موجب رضایت مخاطبان خواهد شد و تیم نویسندگان این برنامه تلاش کرده‌اند تا آنچه که می‌نویسند با آنچه که در زندگی شنوندگان و مردم عادی در جریان است نزدیکی داشته باشد.

استفاده از شهروند گزارشگران نیز از دیگر نکات قابل توجه این برنامه است. در واقع با حضور این شهروند گزارشگران برنامه صرفا مختص به یک قوم خاص نیست و از جای جای ایران مخاطبان می‌توانند با برنامه ارتباط برقرار کنند و با نکاتی همچون گردشگری، آیین و آداب و رسوم هر شهر نیز آشنا شوند.

غالب برنامه‌های شبکه‌های رادیویی در برنامه‌های صبحگاهی شاید فاقد شور و هیجان و صمیمیت لازم باشند اما در برنامه «صبح صبا» دست‌اندرکاران و بویژه مجریان تلاش دارند تا فارغ از لحن جدی رضایت مخاطب را در حد مطلوبی بدست آورند و با شور و هیجان و صمیمیت میزان رضایت شنوندگان را از آن خود کنند.

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام مسابقه گویندگی و بازیگری رادیو
  • برنامه «خط اول» از رادیو ورزش
  • تصاویر دیده نشده از محمدرضا شجریان
  • گفتگو با نویسنده و بازیگر نمایش‌های طنز رادیو
  • پویش قدردانی از معلم در «زنگ انشا» از رادیو صبا
  • قدمت ۶۰ ساله شبکه استانی رادیو همدان
  • آزادی ۲ زندانی جرایم غیرعمد به همت اهالی رسانه
  • روزی برای رادیو
  • «من و فرزندم»، از رادیو تهران
  • آغاز یک صبح با نشاط همراه با برنامه «صبح صبا»